Top Ad 728x90

22 Oktober 2015

,

Semakan Keputusan Egtukar Pertukaran Guru Januari 2016

Semakan keputusan egtukar Januari 2016. Permohonan pertukaran guru antara bahagian / negeri, antara daerah dan dalam daerah pegawai.


Bagi guru-guru yang telah mengemukakan permohonan pertukaran guru antara bahagian / negeri, antara daerah dan dalam daerah bagi pertukaran sesi Januari 2016, semakan keputusan dijangka pada minggu pertama. Tarikh jangkaan adalah pada 2 November 2015.

Semakan keputusan penempatan sekolah bagi pertukaran guru yang telah lulus adalah dijangka pada minggu kedua iaitu 12 November 2015.

Semakan keputusan dan penempatan boleh di buat menerusi sistem pertukaran guru secara online bermula tarikh yang dinyatakan di : https://epgo.moe.gov.my

Pemohon yang tidak berjaya boleh mengemukakan rayuan semakan semula dalam tempoh empat belas (14) hari selepas keputusan kelulusan pertukaran diumumkan ke Pejabat Pendidikan Daerah yang dipohon.0 Comments:

Catat Ulasan

Sila nyatakan NAMA PENUH anda apabila memberikan komen atau pertanyaan. Setiap komen akan ditapis terlebih dahulu sebelum disiarkan. Komen yang tiada nama akan dipadamkan. Terima Kasih.

Top Ad 728x90